x

4tecx gereedschapskoffer , in nieuwstaat , nwpr. 349.99 euro

€249,99

Omschrijving

4Tecx produkten worden vervaardigd door fabrikanten, die de hoogste eisen stellen aan hun produkten. Deze koffer is hier een prima voorbeeld van: geen concessies aan kwaliteit of functionaliteit. De bodembak, met een hoogte van 58 mm, is flexibel in te delen. De koffer is voorzien van 3 kaarten van resp. 12, 15 en 16 vakken en een apart documentenvak. De gereedschappen, waarmee de koffer is gevuld hebben de hoogste standaard en alles is uitbreidbaar. Wij hebben een zeer breed scala aan 4Tecx producten uit voorraad leverbaar. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop