x

AEB Oranje Led Flistlicht, Magnetisch Op Batterijen | Nwpr. 84.99 Euro

€ 54,99

Aantal:

Omschrijving

AEB Oranje Led Flistlicht, Magnetisch Op Batterijen | Nwpr. 84.99 Euro

Conditie: gebruikt

Led zwaailicht met 3 magneten aan de onderzijde zodat u de lamp eenvoudig kan plaatsen op het dak van uw voertuig. Dit zwaailicht werkt op 2 (D)batterijen die de 24 leds in werking zetten met 60 flitsen per minuut.De 2 standaard batterijen zorgen voor een autonomie tot wel 200 uur. Als je kiest om de geïntegreerde lichtcel te activeren kan dit toestel echt heel lang en betrouwbaar ingezet worden zonder verdere zorgen. Het handige draagriempje kan ook gebruikt om de lamp te bevestiging tegen accidenteel verlies. Deze lamp heeft 2 functies voor bediening : 1) aan-uit schakelaar of 2) via geïntegreerde cellen. Dit inteligent zwaailicht heeft geïntegreerde fotocellen waardoor het licht automatisch begint te pinken in het donker en automatisch uitvalt wanneer het terug licht is.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop