x

AGFA Photoframe , met doos

€ 33,05

Omschrijving

Met deze AgfaPhoto AF5089PS digitale fotolijst geef je je herinneringen een tweede leven! Zo kunnen deze momenten je tot tranen toe bewegen of je kunt juist in lachen uitbarsten. De 8 inch fotolijst beschikt over een 5-in-1 kaartlezer. Daarnaast heeft de AgfaPhoto AF5089PS een intern geheugen voor maximaal 500 foto's. De fotolijst beschikt over een dynamische en intuïtieve menu navigatie met 3D-effecten.

Kenmerken van de AgfaPhoto AF5089PS:


Formaat: 8 inch
Laag stroomverbruik
Resolutie: 800 x 600 pixels
5-in-1 kaartlezer: SD, MMC, MS, xD, SDHC
Intern geheugen voor maximaal 500 foto's
Crystal Image-technologie
Slideshow-modus
Voorzien van een klok, kalender en Eco-modus

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop