x

Alesis SamplePad Pro - Compleet met doos | Nwpr. 299,- Euro

€ 219,99

Omschrijving

De Alesis SamplePad Pro is de uitgebreidere versie van de zeer succesvolle SamplePad. Het aantal pads is nu verdubbeld, zodat u maar liefst acht verschillende samples kunt triggeren. Deze aanslaggevoelige slagoppervlakken zijn elk voorzien van LED-verlichting, zodat u ook bij ongunstiger lichtomstandigen precies ziet waar u slaat. Een praktische aanvulling is de mogelijkheid om twee extra pads aan te sluiten, evenals een elektronische kick en hihat. MIDI iN en OUT zijn aanwezig, zodat u de SamplePad ook als MIDI-controller kunt gebruiken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop