x
Sale -47%

Alhambra model 1C akoestische (Spaanse) gitaar | nieuwstaat | nieuwprijs € 349,-

€169,99

€319,00

Omschrijving

Alhambra staat bekend om zijn hoogwaardige klassieke gitaren. De Alhambra 1C is een instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Veel betaalbare nylonsnarige instrumenten worden tegenwoordig in het Verre Oosten gemaakt, maar met de 1C krijgt een echte Spaanse gitaar uit Spanje. Het bovenblad van massief ceder geeft de gitaar een warme klank. Daarnaast is deze houtsoort bij uitstek geschikt voor tokkelen, doordat klanken met een lichte aanslag goed versterkt worden. Kortom, de Alhambra 1C is een klassieke gitaar van Spaanse kwaliteit met een vriendelijke prijs.
Alhambra 1C: constructie en speelgemak

Naast het massieve bovenblad van ceder heeft de 1C een zij- en achterblad van mahonie. Deze houtsoort heeft een chique donkere kleur. Daarnaast vult de tooneigenschappen van ceder goed aan, want het biedt naast warmte ook een goede weergave van de lage tonen. Voor optimaal speelgemak is deze klassieke gitaar voorzien van een brede topkam van 52 millimeter. Hierdoor staan de snaren relatief ver uit elkaar, waardoor zelfs de meest complexe akkoorden makkelijk te pakken zijn. U loopt hierbij minder snel de kans dat er noten gedempt worden doordat uw vingers per ongeluk een andere snaar raken.
Het merk Alhambra

De moderne fabriek waarin Alhambra gitaren worden gemaakt staat in het Spaanse ‘Muro de Alcoy’, een pittoresk plaatsje niet ver van Valencia. Al sinds de beginperiode in de jaren 60 is de feedback van klanten een belangrijke inspiratiebron geweest voor het doorlopend verbeteren van hun instrumenten. Daarnaast wordt er kennis en ervaring uitgewisseld met enkele Madrileense meesterbouwers. De ambachtelijke Spaanse manier van bouwen is gekoppeld aan de modernste houtbewerkingsapparatuur. Hierdoor geldt Alhambra inmiddels zowel in Spanje als in de rest van de wereld als een van de topfabrikanten bij uitstek van nylonsnarige gitaren.
Specificaties
Productkenmerken
Bodyconstructie solid top
Aantal snaren 6
Aantal frets 19
Cutaway nee
Kleur hout / naturel
Houtsoort toets palissander (rosewood)
Houtsoort top ceder
Houtsoort zijkant mahonie
Houtsoort achterkant mahonie
Instrumentformaat 4/4
Linkshandig nee
Inclusief hoes nee
Inclusief koffer nee
Gewicht en afmetingen inclusief verpakking
Gewicht (incl. verpakking): 3,1 kg
Afmeting (incl. verpakking): 103,0 x 47,0 x 14,0 cm
Productspecificaties

Alhambra klassieke gitaar
model: 1C
kleur: naturel
body
bovenblad: ceder (Solid Ceder)
zij- en achterkant: mahonie
formaat: 4/4
hals
verbinding: gelijmd
mensuur: 25.59 inch (650 mm)
toets: palissander (rosewood)
aantal frets: 19
topkambreedte: 52 mm (2.05 inch)
positiemarkeringen: geen
land van herkomst: Spanje

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop