x

AOC 3277PWQU UHD Monitor , nieuwprijs €409,-

€300,00

Omschrijving

Ergonomische 4K-display van 32'' met breed kleurengamma
Deze 4K-monitor met een breed kleurengamma laat op zijn grote scherm van 32'' UHD-content werkelijk tot leven komen. De monitor heeft ergonomische opties, en ook DisplayPort-, HDMI- en USB-aansluitingen.

De enorme AOC U3277PWQU van 31.5 inch biedt alles wat u zou verwachten van een topmodel display en nog zoveel meer! 4K UHD-resolutie, ultra-snelle responstijd van 4ms en een verbazingwekkend contrast van 3000:1 geven verbluffende prestaties en beeldkwaliteit van alles van complexe spreadsheets tot veeleisende visuele programma's. De display biedt ook een volledige reeks van opties voor aansluiting zoals VGA-, DisplayPort, HDMI2.0 en USB 3.0 (inclusief een snelle laadpoort) waarop u uw computer en tal van andere toestellen kunt aansluiten. Wanneer u moet multitasken geeft deze extra-grote display u meer ruimte en de ultra-smalle rand is ideaal voor multi-display configuraties. Voor vergaderingen, presentaties en samenwerking met collega's biedt het geavanceerde IPS-paneel een heldere, nauwkeuriger kijkervaring vanuit zo goed als iedere hoek.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop