x

AOC AG251FG monitor | REFURBISHED | nwpr. € 429,-

€300,00

Omschrijving

Ervaar de bliksemsnelle beelden
Een beeldfrequentie van 240 Hz voor supervloeiend en responsief gamen zonder tearing.Tearing, bewegingsonscherpte en ghosting behoren tot de meest storende problemen waar competitieve gamers tijdens lange gamingsessies mee worden geconfronteerd. Met een beeldfrequentie van 240 Hz, NVIDIA G-Sync en een responstijd van slechts 1 ms maakt de AOC AGON AG251FG, een kwalitatief hoogwaardig 25'' gamingmonitor, daar voor eens en voor altijd korte metten mee. Competitieve gamers kunnen nu genieten van vloeiend gamen en snel reagerend beeld. AOC Shadow Control verbetert de beeldkwaliteit door de donkere en lichte partijen van het beeld op elkaar af te stemmen, zodat het beeld nooit te licht of te donker is. Om lange gamingsessies nog plezieriger te maken is de AG251FG voorzien van de AOC Ergo Dial Base, waarmee het scherm in hoogte kan worden versteld, gekanteld en gedraaid. De geïntegreerde hoogteaanduiding zorgt ervoor dat u de monitor altijd volgens uw persoonlijke voorkeuren en behoeften kunt opstellen. De Flicker-free-technologie van AOC vermindert flikkeringen die ongemakken en vermoeidheid van de ogen veroorzaken, waardoor de monitor ook vriendelijk voor de ogen is.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop