x

AOC AG352UCG6 monitor | REFURBISHED | nwpr. € 749,99

€550,00

Aantal:

Omschrijving

De AOC AG352UCG6 is een Curved UltraWide Gaming monitor die beschikt over een snelle reactietijd en de hoge ververingssnelheid. Het scherm beschikt over een 21:9 beeldverhouding, waardoor je meer ruimte hebt om in meerdere vensters tegelijk te werken. En omdat het scherm van deze monitor gebogen is wordt er een panoramisch effect gecreëerd, waardoor je meer diepte ervaart. Met zijn 35 inch is dit een grootformaat beeldscherm, vergelijkbaar qua grootte met een kleine televisie. Deze monitor is daarnaast kantelbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar waardoor je de stand van de monitor kan aanpassen voor elke situatie. En dankzij de twee USB 3.0 poorten is het mogelijk om een muis, toetsenbord of andere apparatuur direct aan te sluiten op de monitor.

Gemaakt voor gamers
Dankzij de snelle reactietijd van 4 ms en hoge verversingssnelheid van 120 Hz heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen, zoals bij shooters of race games. De monitor beschikt daarnaast over ingebouwde speakers en een HDMI-aansluiting. Handig voor als je de monitor wilt aansluiten aan je PlayStation of Xbox. Dit model ondersteunt bovendien G-Sync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd).

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop