x

Apple iPhone 8, gold 64 GB, accu 91% | in NIEUWSTAAT

€ 209,99

Omschrijving

De iPhone 8 is veelzijdig

De iPhone 8 behoort, samen met de iPhone 8 Plus, tot de nieuwe generatie iPhones met een nieuw ontworpen design. Deze Apple iPhone heeft een volledig glazen behuizing. Hierdoor is draadloos opladen in huis of onderweg mogelijk.

Maak je graag foto’s of verzamel je toffe beelden? Net als de iPhone 7 heeft dit toestel een 12 megapixel camera aan de achterkant. Het opnemen van 4K-videos kan tot maar liefst 60 frames per seconde. Het maken van selfies kan met de 7 megapixel camera aan de voorkant van de iPhone. Als je gaat FaceTimen dan geniet je van een scherpe 1080 pixels HD-scherm.

De media op je iPhone wordt supersnel weergegeven op het prachtige True Tone Display met een schermgrootte van 4.7 inch. Dat is deels te danken aan de supersnelle Apple A11 Bionic processor.

De voordelen van refurbished

Het verschil tussen refurbished en nieuw wordt steeds kleiner en daar profiteer jij van. Er zijn al een aantal voordelen van een refurbished mobiel genoemd, waaronder de besparing in euro’s. Kies je voor refurbished dan koop je het toestel los. Je hebt dus niet te maken met een vermelding in de BKR-registratie.

Het revisieproces wordt steeds strenger, waardoor de kwaliteit van een refurbished iPhone 8 omhoog gaat. Daarnaast verleng je de levensduur van een iPhone, waardoor het milieu positief wordt beïnvloed. Kies je voor refurbished dan kleven er alleen maar voordelen aan waar jij van profiteert.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop