x

Apple Watch SE MYDQ22NF 44MM Zilver , met doosje , nwpr. 308.95 Euro

€ 199,99

Omschrijving

Beschrijving van de Apple Watch SE 44mm Silver (White Silicone Strap)
De Apple Watch SE 44mm Silver is een van de meest betaalbare smartwatches van Apple. Dit terwijl eigenlijk de meeste functies van zijn duurdere broertje, de Series 6, gewoon ook in de Watch SE zitten! Zo krijg je dus veel smartwatch voor weinig geld.

Afgezien van de ECG-meting, bloedsaturatiemeting en het Always-On-display, zijn alle functies van de Series 6 ook te vinden in de Watch SE. Dit model heeft een mooi groot display van 44mm breed, een zilveren kast en een wit siliconen horlogebandje.

Sportbuddy van (klein) formaat
De Apple Watch SE meet onder andere je hartslag, calorieverbranding en aantal gezette stappen. Zo zit je altijd bovenop je spotprestaties! Daarbij kies je met de Watch SE uit een groot scala aan work-outs, zowel voor kracht als voor conditie. De Watch SE is dus je ideale sportbuddy.

Je gezondheid staat voorop
Met de Watch SE aan je pols staat je gezondheid voorop. Zo meet deze smartwatch constant je hartslag, en belt hij automatisch de nooddiensten als je een fikse smakker maakt en niet meer omhoog kunt komen. Ook waarschuwt de Watch SE je als je omgevingsgeluid te lang te hard is.

Verschillende wijzerplaten
De wijzerplaat – het scherm dat je als eerste ziet als je de op je smartwatch kijkt – pas je helemaal aan naar je eigen smaak. Zo is er een wijzerplaat met kalender, met kompas of met een uitgebreid weerbericht. Met de Watch SE is er voor ieder wat wils!

Hou je slaappatronen bij
Ook ’s nachts waakt de Watch SE over je gemoedsrust. Met deze smartwatch krijg je namelijk volledige inzicht in je slaapgedrag! Door slaapdoelen in te stellen pas je je huidige routine aan om voldoende slaap per nacht te krijgen. Zo kom je altijd weer fris voor de dag!

Siri-integratie
De Apple Watch SE is volledig geïntegreerd met Siri. Deze slimme spraakgestuurde assistent van Apple gebruik je tegenwoordig voor heel veel, van het inplannen van een afspraak tot het controleren van het weer. U vraagt, Siri draait!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop