x

Astro A10 Headset | Nieuwprijs 64,99 Euro

€ 39,99

Omschrijving

Laat je niet afleiden door omgevingsgeluiden. Zorg dat je alles hoort en vooral gehoord wordt met de ASTRO A10 gamingheadset voor de PlayStation 4.
De 40 mm drivers verzorgen het geluid waardoor je alles hoort wat je wil horen. Van krakende takjes tot voorbij suizende raketten, er gaat niets emer aan je voorbij. En omdat de ASTRO A10 is uitgerust met een krachtige boom-mic horen ook jouw teamgenoten je goed.
Deze headset sluit je eenvoudig aan via de 3,5 mm mini-jackaansluiting die direct in de controller van de PlayStation 4 en PlayStation 5 past, maar daarnaast is hij ook te gebruiken op de Xbox One (mits je een controller hebt met de juiste aansluiting), de Xbox Series X-controller en als koptelefoon op de Nintendo Switch en smart-devices.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop