x

ASUS RT-N56U dual band wireless-N router | nwpr 89 euro

€ 34,95

Omschrijving

Met de Asus RT-N56U maak je eenvoudig een wifi-netwerk aan voor alle apparaten in je huishouden. Via de speciale app voor je smartphone configureer je deze router in een handomdraai. Zo zie je welke apparaten zijn verbonden, verander je het wachtwoord of leg je een gastennetwerk aan. Ook kun je via de app bepalen welke websites je kinderen mogen bezoeken. De router is geschikt voor de meeste dagelijkse taken, zoals mail versturen, browsen en af en toe een film streamen via Netflix.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop