x

ATIKA Mixer RL 1000, gebruikt maar technisch prima | nwpr 70 euro

€ 34,99

Omschrijving

De Atika RL 1000 mixer wordt gekenmerkt door zijn hoge functionaliteit en lange levensduur door een solide behuizing van gegoten aluminium.

Het krachtige roerwerk garandeert een optimaal dooreen mengen bij een langzaam of snel toerental, door de traploze instelbaarheid zeer weinig spatten bij het mengen. De inschakelvergrendeling voorkomt per ongeluk inschakelen van het roerapparaat. De grote ergonomische handgreep garandeert een veilige en krachtenbesparende hantering.

De mixer met M14 houder is uitstekend geschikt voor het roeren van zware en taaie substanties zoals mortel, plamuur, cement, pleister, kalk, beton, gips etc. tot 40 liter.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop