x

Ayra Compar 30 | Nieuwprijs € 75,-

€50,00

Aantal:

Omschrijving

Ayra Compar 30
bij aankoop van 4 lampen Doos er gratis bij.

Conditie : in goede staat

Garantietermijn:Op dit product krijg je 3 jaar garantie.


Algemeen

Deze toevoeging aan het Ayra assortiment compacte LED-spots komt met een infrarood-afstandsbediening. Hierdoor is de ComPar 30 een makkelijk te bedienen LED-armatuur. Hij beschikt over 5 stuks 10W RGBW LEDs waardoor onder andere pastelkleuren zoals roze makkelijk gemaakt kunnen worden. Bediening via het LED-display met menuknoppen is ook mogelijk, waarmee u kleurenpresets en kleurenprogramma's kunt oproepen. Mocht ook dit nog niet voldoende zijn, dan kan de ComPar 30 muziekgestuurd en via DMX aangestuurd worden. Master-slave mag uiteraard ook niet ontbreken.

ComPar 30 lichtbron en afstraling

De ComPar 30 beschikt over vijf stuks 10W RGBW LED lichtbronnen en zorgt hiermee voor een lichtopbrengst van 14520 lux op een afstand van 1 meter. De projectiehoek bedraagt 22 graden, waardoor de ComPar 30 veelzijdig ingezet kan worden voor onder andere sfeerverlichting, uplighting of gewoon discoverlichting.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop