x

Bowers en Wilkins ZZ13463 11,3inch basspeaker uit de ASW675 subwoofer

€ 250,-

Omschrijving

Wij bieden hier alleen de losse 11,3 inch basspeaker aan, eventueel ter reparatie van een defect exemplaar. Hij is afkomstig uit een Bowers en Wilkins ASW675 aktieve subwoofer met een 500 watt RMS versterker. 

 

Ook kun je er zelf een fantastische subwoofer mee bouwen.

Speciaal voor diegenen hebben we de impedantiekarakteristiek en Thiel & Small parameters al gemeten. Zie bijgaande foto's. De originele meetgegevens zullen we ter beschikking stellen aan de eventuele koper.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop