x

Babyliss Paris Expert 2200 Föhn , nwpr. 29.99 Euro

€14,99

Omschrijving

De compacte BaByliss föhn Expert 2200 D342E droogt je haar snel en eenvoudig. De krachtige föhn is geschikt voor alle haartypen, ook voor gekleurd haar. Deze föhn beschikt over een blaaskracht van 80 km/uur en kent 2 instelbare snelheden/temperaturen. Met de cool shot functie fixeer je eenvoudig je kapsel. Je kunt zelf kiezen om een blaasmond of diffuser te gebruiken, voor een perfecte styling! Tevens beschikt deze föhn over een afneembaar filter en een handige ophangring.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop