x

backloaded hoornluidsprekers met SONIDO SFR175-8 Alnico fullrange speakers

€ 495,-

Omschrijving

Voor de liefhebber van fullrange backloaded hoornluidsprekers is dit een buitenkans: voor een prijs lager dan de nieuwprijs van de 2 Sonido speakers krijg je de professioneel gebouwde kast erbij, incl. speakerterminals van nog eens 75 euro.
De kast is gebouwd van 22 mm. dik MDF, en geheel volgens de tekening die door de fabriek werd geleverd. Hij dient nog afgewerkt te worden in een gewenste kleur. Bovendien kan er nog wat getweakt worden met het dempingsmateriaal in de voorkamer, je kunt er een een notch filter inbouwen om de piek in de hoogweergave wat te beperken en ook de interne bekabeling kan beter.

Kom eens luisteren en laat je betoveren.

De klank is in het basgebied naar huidige maatstaven misschien wat mager, wat voor een groot deel dmv. juiste plaatsing verbeterd kan worden. En bovendien hebben we daar tegenwoordig ook subwoofers voor. De rest van het frequentiegebied wordt nauwkeurig, snel/dynamisch en sprankelend weergegeven, zonder crossover vervorming en met alle positieve eigenschappen die je van een fullrange speaker mag verwachten.. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop