x
Sale -41%

Behringer Eurolive VS1220 Speaker , nwpr. 90 euro

€49,99

€85,00

Omschrijving

Behringer Eurolive VS1220 Speaker

Kleur : Zwart
Conditie : Nog in een nette staat

De Behringer Eurolive VS1220 is een PA speaker die in staat is zeer goede geluidskwaliteit te leveren, met weergave van signalen tot maar liefst 600 Watt invoersterkte. De krachtige 12 inch long-excursion woofer levert de lage bas en midden frequenties, terwijl de elektro-dynamische driver het hogere frequentiegebied zuiver en gedetailleerd weergeeft. De brede frequentie bandwijdte en het grote dynamische bereik maken de VS1220 geschikt voor een grote hoeveelheid toepassingen.

De long-excursion, lage frequentie woofer wordt handgemaakt, zodat deze veel lucht kan verplaatsen en een diepe, maar ook strakke bas levert. De woofer van de VS1220 is gemonteerd in een speciaal afgestelde behuizing zodat bassen tot 60Hz geproduceerd kunnen worden. De hoge frequenties zijn net zo belangrijk als de lage. Te veel hoog maakt het geluid broos en onaangenaam, te weinig en het klinkt modderig en ongedefinieerd. De tweeter van de VS1220 is daarom speciaal ontworpen en gemonteerd in een gepatenteerde elliptische golfgeleider voor een natuurlijk klinkend hoog.

De VS1220 is daarnaast geoptimaliseerd voor maximale betrouwbaarheid dankzij de geïntegreerde spanningsbeveiliging. Zodoende blijven de speakers ontzien van te hoge belasting en blijven ze voor lange tijd uitstekend functioneren. Deze luidsprekers zijn zeer veelzijdig, dankzij het unieke trapezevormige ontwerp. De VS 1220 is te gebruiken als frontspeaker, vloermonitor of sidefill monitor.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop