x

Bosch accuboormachine PSR 12 + 2 accu's + Acculader | Nwpr 119,- Euro

€ 84,99

Omschrijving

De PSR 12 Accuschroefboormachine van Bosch met 2 accu’s bij GAMMA heeft een krachtige 12-volt-motor met planeetwielaandrijving voor een lange levensduur. U kunt de kracht instellen via een draaimomentinstelling met tien standen plus boorstand. Het aantal toeren past u aan met de drukschakelaar. Dankzij een ‘klik’-snelspanboorhouder kunnen de accessoires eenvoudig zonder gebruik van gereedschap worden gewisseld. Met de PSR 12 kunt u schroeven aan tot een diameter van 8 mm. De boordiameter bedraagt in hout maximaal 20mm en in staal 10mm. Dankzij het snelwissel-accupack kunt u de accu in een handomdraai vervangen. Met de PSR 12 van Bosch beschikt u over een krachtige en handzame accuboormachine voor al uw schroef- en boorwerkzaamheden in hout en staal.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop