x

BOSCH PSR 14,4 Li, in koffer met accu en lader

€ 50,-

Omschrijving

Er zijn maar weinig accuboormachines eenvoudiger dan de Bosch PSR 14,4 LI1 1K. Met deze compacte 14,4 volt-machine wordt boren en schroeven wel erg makkelijk. Hij heeft bijvoorbeeld maar één versnelling, zodat je daar nooit een selectie in hoeft te maken. Het enige wat je moet doen, is de drukknop in te duwen. Afhankelijk van hoe hard je die indrukt, selecteert hij het toerental. Bovendien heeft de machine van Bosch een krachtige 14,4 volt accu meegekregen. Kortom, ben je op zoek naar een eenvoudige en duurzame machine, met een laag gewicht, dan is de Bosch PSR 14,4 LI1 1K dé machine die je zoekt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop