x

BOSCH PTD 1 Thermodetector | elders 103 euro

€49,99

Omschrijving

De thermodetector is de perfecte hulp bij het besparen op energie in het huishouden. De gebruiker kan daarmee woonomstandigheden realiseren, die gezonder en duurzamer zijn. Uitstekend geschikt voor gemakkelijk meten van oppervlak- en kamertemperaturen en luchtvochtigheid. Snel opsporen van koudebruggen en schimmelgevoelige plekken mogelijk. Eenvoudig in het gebruik door automatische analyse en interpretatie van de meetresultaten. Gemakkelijk te begrijpen toetsen en displaysymbolen. Een lasercirkel markeert het meetbereik. Duidelijk handelingsadvies met 3-kleurige LED volgens het stoplichtprincipe. Het display is verlicht.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop