x

Bose Frames Saprano Zonnebril + Bluetooth

€ 179,99

Omschrijving

De originele Bose Frames kwamen in 2019 op de markt en behoorden al snel tot onze populairste producten. Nu is er de opvolger. Bijzonder geraffineerd en opvallend elegant. De Bose Frames Soprano heeft gepolariseerde glazen en blinkt uit in vakmanschap, terwijl de exclusieve Bose OpenAudio™-technologie geluid produceert dat je nooit zou verwachten van een zonnebril. Met deze indrukwekkende audiozonnebril houd je contact houden met de wereld om je heen terwijl je tegelijkertijd discreet naar muziek luistert.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop