x

Bose QuietComfort 20 Apple - In-ear oordopjes met Noise Cancelling - Zwart, nieuw in doos

€ 160,-

Omschrijving

Wordt nooit meer gestoord tijdens het muziek luisteren door de in-ear noise cancelling hoofdtelefoon van Bose. Geniet optimaal van je muziek door een druk op de knop je omgevingsgeluiden te dempen en activeer de Aware-modus weer wanneer het nodig is om mee te krijgen wat in je omgeving gebeurd. Door de TriPort technologie klinkt je muziek gebalanceerd en helder. Ook is de hoofdtelefoon makkelijk te bedienen door de afstandbediening in de kabel. Tijdens een telefoonomroep druk je op de afstandsbediening en voer je het gesprek. Je gesprekspartner krijgt dankzij de geintegreerde microfoon te horen wat je zegt. Ook is de QC20i comfortabel. Het heeft Stayhear oordopjes met een zachte en stabiele pasvorm.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop