x

Botex DDP-405 dimmerpack

€ 49,99

Omschrijving

De Botex DDP-405 is een simpele doch doeltreffende manier om tot vier kanalen te controleren en te dimmen via DMX, zodat u uw verlichting gemakkelijk kunt besturen en kunt integreren in uw lichtshow. De DDP-405 is uitermate geschikt voor gebruik met conventionele parren, echter is ook effectverlichting of andere verlichting aan te sturen via deze dimmerpack. De zestien ingebouwde programma's kunnen automatisch uw verlichting aansturen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop