x

Caliber Dashcam voor Auto Voor en Achter | NIEUW | elders voor 49,65 euro

€ 29,99

Omschrijving

De Caliber DVR255Dual dashcam voor de auto tilt je rijervaring naar het volgende niveau. De camera heeft een 143 graden groothoeklens. Je ziet alles helder dankzij het 2,7 inch scherm. Daarbij krijg je met deze dashboard camera een extra camera voor bijvoorbeeld de achterruit. De dashcam is voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker. Met de HD opnamekwaliteit van 2.0 megapixel en een dag/nachtsensor ben je gegarandeerd van heldere beelden. Inclusief ingebouwde GPS tracker en oplaadbare batterij van 180 mah.

Eigenschappen:

2.0 megapixel camera
2,7 inch scherm
Extra camera voor de achterruit
143 graden breedhoeklens
GPS tracker via Windows software
HD opnamen (1920x1080 @ 30fps)
Bewegingssensor (G-sensor)
Dag-/nachtsensor
Ingebouwde microfoon en luidspreker
Loop-opnamen (1, 3 en 5 minuten)
Het ideale auto accessoire
Dashcams kunnen een ideale toevoeging zijn aan je auto uitrusting. Waarom? Dashcams beginnen met videobeelden opnemen zodra je begint met autorijden. Vervolgens worden de beelden van de dashboard camera opgeslagen op de micro SD kaart. Een dashcam wordt dan ook vooral gebruikt om bewijs te hebben van een eventueel ongeval of om bij schade te checken welke auto je heeft aangereden. Extra handig aan deze dashcam: voor en achter zijn allebei compleet in zicht dankzij de twee camera’s.

GPS tracking en SOS opnames
Deze dashcam voor auto’s is ook voorzien van GPS tracking en wordt ondersteunt door Windows. De GPS legt de snelheid die je rijdt vast, evenals de locatie en richting waarin je rijdt. Ook begint de dashcam automatisch met opnemen zodra de dashcam detecteert dat er een ongeval gebeurt dankzij de SOS opnamefunctie.

Tweede camera en installatie
Met deze voor en achter dashcam krijg je ook handige montage onderdelen, zoals een zuignap voor de dashcam. Voor de tweede camera, die gebruikt kan worden als achteruitrij camera, krijg je ook een verlengkabel van maar liefst 6 meter voor gemakkelijke installatie in de auto.

Meegeleverd:

Caliber DVR225Dual dashcam
6 m verlengkabel voor achteruitrijcamera
Montageonderdelen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop