x

Campingaz Party Grill 400 CV

€ 69,99

Omschrijving

Campingaz Party Grill 400 CV gasbarbecue
De Party Grill 400 CV is een van de meest uitgebreide kooktoestellen van de Party Grill serie. Met een grilloppervlak van Ø 36 cm grill je voor maximaal 4 personen tegelijkertijd. De camping barbecue is voorzien van een piëzo ontsteking, beschikt over een vet opvangsysteem en is volledig demontabel. Biefstuk, aardappels of groente: ook op de camping kun jij jouw favoriete maaltijd eten.

Bakken, grillen, koken en wokken
De Campingaz Party Grill 400 CV heeft 6 grill-/bakplaten en is hiermee geschikt om te wokken, bakken, grillen en koken. Daarnaast is hij voorzien van een piëzo ontstekingssysteem. Hierdoor heb je geen lucifers of aanstekers nodig. De camping barbecue is geschikt voor de gasflessen CV-300 plus (Brandtijd +/- 1,5 uur) en de CV-470 plus (Brandtijd +/- 3 uur).

Eenvoudig schoonmaken door vetopvangsysteem
De Campingaz Party Grill 400 CV beschikt over een vet opvangsysteem en spoel je er na gebruik makkelijk weer vanaf. Tip van Toppy: vul het vetopvang systeem met een klein laagje water. Hierdoor plakt het vet minder snel aan de randen waardoor je sneller klaar bent met de grote schoonmaak. Een kind kan de was doen!

Compact en licht van gewicht
De camping barbecue weegt 6 kg. Daarnaast is hij volledig demontabel en wordt hij geleverd in een handige draagtas. Hierdoor is dit kooktoestel gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties. Bakken maar!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop