x

Canon EOS 1100D, incl. lens EFS 18-55mm, in prima staat.

€ 149,-

Omschrijving

Omschrijving
Met de Canon EOS 1100D is een torenhoge kwaliteit in een gebruiksvriendelijke vorm gegoten. Er zijn minder knoppen en minder onbegrijpelijke functies op de body te vinden. Maar de camera heeft wel meer megapixels, meer snelheid en een mooie APS-C-formaat sensor gekregen. En dit is nu precies wat je een enorme voorsprong geeft op de compacte camera. Bovendien kan je nu ook filmen met de instap SLR van Canon. De 1100D heeft een HD EOS-filmmodus, waarmee je filmt in 720p met 25 of 30 frames per seconde. Om je camera snel te leren begrijpen heeft Canon een functiehandleiding geïntegreerd, zodat je op het scherm kan lezen over de functies en het gebruik ervan.

Snelle en nauwkeurige scherpstelling
De 14-bits DIGIC 4-beeldprocessor is de motor van de 1100D. Hij zorgt voor een snelheid van 3,2 frames per seconde. De autofocus is al even snel. Dit 9-punts AF-systeem heeft een brede dekking voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling. Zo zijn niet alleen de statische maar ook de bewegende onderwerpen haarscherp. De DIGIC 4-beeldprocessor helpt daarbij ook nog met het reduceren van ruis. Gebruik gerust hogere ISO-waarden bij de snelbewegende onderwerpen, of in moeilijke lichtomstandigheden waar je geen flitser wilt gebruiken.

Creative Auto en Basic +
De Canon EOS 1100D heeft gemakkelijk te gebruiken Creative Auto en de scène-modi, waarin automatisch de geschikte instellingen voor belichting, scherpstelling worden gekozen. Tot hier heeft de 1100D het goed onder controle. Maar nu komt het moment om zelf voorzichtig het roer over te nemen. Met Basic + geef jij de foto de sfeer die jij voor ogen hebt. Kies voor sfeerselectie om zelf de belichting en witbalans aan te passen. Of fotografeer op basis van type belichting of scène.

Standaard meegeleverd
Li-Ion accu
Acculader
Schouderband
usb kabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop