x

CANON EOS1000D + 18-55 mm. kitlens | 10.1 Mp | nieuwstaat

€129,99

Omschrijving

Canon blijft iconen creëren. Met de komst van de EOS 1000D is er weer een digitale camera van grote kwaliteit geboren. De EOS-serie van Canon staat garant voor constante groei in snelheid en beeldkwaliteit. En ondanks de ervaring en populariteit van deze SLR's blijven ze voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. De 1000D is de grote broer van de 400D met een aantal hele fijne vernieuwingen. Het eerste wat opvalt is de herindeling van de camera. Er is geïnvesteerd in het gebruiksgemak van de camera. Het 2,5'' LCD-scherm lijkt misschien hetzelfde, maar ook hier is heel wat veranderd. Het is namelijk een scherm met Live View Mode. Dit maakt het veel gemakkelijker om vanuit moeilijke hoeken te fotograferen. Nooit meer schuiven door de modder, of hoog op de schouders. Je krijgt alle dode hoeken haarscherp in beeld. Canons zelfontwikkelde 10,1 megapixel CMOS-sensor geeft iedere pixel een ongekende kwaliteit mee.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop