x

Canon zoom lens EF-S 18-200 mm 1:3.5-5.6 IS, in nette staat

€ 239,99

Omschrijving

Het compacte Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS objectief heeft een groot zoombereik en is allround inzetbaar. Door het zoombereik, de ingebouwde beeldstabilisatie én een licht gewicht van slechts 595 gram is dit objectief een perfect alternatief voor amateurfotografen die tijdens een dagje uit of tijdens een vakantie foto's willen maken zonder te veel mee te nemen. En met de korte minimale scherpstelafstand van 45 centimeter kun je dicht op je onderwerp komen.

Haarscherp en kleurecht
De 18-200 van Canon is onder andere opgebouwd uit asferische en ultra low-dispersion lenselementen. Deze elementen corrigeren chromatische aberraties en beeldvervorming. De gepatenteerde super-spectra coating van Canon optimaliseert de doorlatendheid van het licht door het effect van reflecties en overstraling te reduceren. Als eindresultaat heb je kleurechte beelden met een optimaal contrast.

Beeldstabilisatie
De optische beeldstabilisatie voorkomt onscherpte ten gevolge van trillingen die kunnen ontstaan als je fotografeert uit de losse hand of langere sluitertijden gebruikt. Dankzij de beeldstabilisatie kun je sluitertijden gebruiken die tot vier stops langer zijn, zonder je zorgen te maken over onscherpte. De automatische panningsdetectie merkt het meteen op als je bewegende onderwerpen volgt en optimaliseert de prestaties van het objectief naar die omstandigheden.
Kenmerken van het Canon EF-S 18-200mm objectief
Compact en zeer draagbaar objectief
Inzetbaar voor vele verschillende doeleinden
Levert kleurechte beelden met een optimaal contrast
Scherpe eindresultaten dankzij de beeldstabilisatie
Voor spiegelreflexcamera's met de Canon EF-S vatting
Duurzaam en robuust ontwerp
Filtermaat van 72mm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop