x

CARDO SCALA RIDER Q2 TWIN motorheadset | nwpr 265 euro

€89,99

Omschrijving

De Cardo Scala Rider Q2 twin is een zeer uitgebreide headsetoplossing voor op de motor. Met deze headsets luister je naar de radio of je eigen muziek, ontvang je instructies van je navigatiesysteem, bel je handsfree via Bluetooth, en communiceer je met andere motorrijders. Dankzij de multiple device connection (MDC)-technologie zijn al deze functies nagenoeg tegelijkertijd te gebruiken. Klik de Scala Rider op uw helm, hang de microfoon voor uw mond, plaats de oorstukken bij uw oren en u bent klaar voor vertrek.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop