x

CASIO - GA-100-1A1ER - G-Shock - horloge - Mannen | nwpr 85 euro

€54,99

Omschrijving

Dit horloge van Casio heeft een zwarte band gemaakt van resin. Dit horloge heeft een sportief design met een digitale tijdsaanduiding met meerdere functies. Zo is het mogelijk om meerdere alarmen in te stellen en zie je de wereld in de display. Het merk Casio staat voor kwaliteit, functionaliteit en technologische ontwikkelingen. Het horloge heeft een diameter van 40 mm en is voorzien van mineraalglas.

Specificaties

-Kunststof horlogekast Ø 50 mm

-Mineraalglas

-Resin horlogeband (zwart)

-Tot 50 ATM (Watersport en recreatief duiken)

-Datumaanduiding

-Meerdere alarmen

Quartz uurwerk

Dit horloge wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk. Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft. Alle horloges van Casio worden geleverd inclusief batterij.


Waterdichtheid 50 ATM

Dit horloge is bestand tegen watersport en recreatief duiken. Als jij een fanatieke watersporter of duiker bent is dat geen probleem voor dit horloge. Het horloge kan tegen een diepte van maar liefst 500 meter.

Let op: de kroon van het horloge moet ten alle tijden dicht zijn bij contact met water.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop