x

CORT CEC1OP Gitaar, Zo goed als nieuw,

€ 149,99

Omschrijving

Cort's CEC klassieke elektro-akoestische gitaren bieden het gevoel en de eigenschappen van akoestische gitaren in de vorm van een smallere body met een lagere cutaway, 45mm fretbreedte en actieve elektronica gecombineerd met het geluid van nylon snaren.

De body van de CEC1 OP is gemaakt van een spruce bovenblad en een mahonie achter- en zijkant met open poriën. De smallere body van het instrument (83 mm) is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde muzikanten. De mahonie hals is verlijmd op een merbau toets voorzien van tweeëntwintig frets. De cutaway van de lagere body (Venetian Cutaway) zorgt voor een goede overeenkomst, zelfs bij hogere toetsposities. Traditionele elementen worden aangevuld door een decoratief rozet en zwarte bies.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop