x

Crime Boss | Xbox Series X Game

€ 24,99

Omschrijving

Crime Boss Rockay City

Rockay City. Een levendige metropool met bruisende sensatie van de zanderige baai tot de wolkenkrabbers. Achter de glamour is er echter een hevige territoriumoorlog gaande…

Na het overlijden van de vorige misdaadbaas, is er een vacature voor een nieuwe koning van Rockay City, maar jij bent niet de enige die om de troon strijdt. Kies je team op basis van hun vaardigheden en expertise en voer gedurfde missies uit in de hoop om weg te komen met het geld, het territorium en uiteindelijk de kroon.

Zorg dat je verbonden bent

Rockay City oogt en voelt niet alleen als de jaren '90, je treft er ook enkele bekende gezichten aan. Van de charismatische Travis Baker (Michael Madsen) en zijn team van planners en handlers (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover en Damion Poitier), tot concurrerende bendeleiders (Danny Trejo en Vanilla Ice) en de rechtvaardige sheriff Norris (Chuck Norris): het gaat er niet om wat je weet, maar wie je kent.

Houd je vrienden dicht bij je

Alles stelen van geld en drugs tot onbetaalbare voorwerpen is leuker met handlangers. Speel de co-op PVE in co-op-multiplayer en neem deel aan spannende aanslagen en overvallen met maximaal vier spelers. Faal en je blijft met lege handen achter, maar slaag en je zult rijkelijk beloond worden.

En je vijanden nog dichterbij

Speel als Baker in de solocampagne terwijl hij zijn imperium opbouwt met strategie, sluwheid en een beetje vuurkracht om overvallen uit te voeren en territorium te stelen van andere bendes. De territoriumoorlog winnen is niet makkelijk. Met Dollar Dragon, Hielo en Khan die de stad voor zichzelf willen en sheriff Norris die jullie allemaal wil tegenhouden, zal deze roguelike campagne evenveel belonen als straffen.

De beste wraak is enorm succes

Dit zijn geen naamloze schurken, maar echte mensen met echte grote problemen. Ontdek hoe Cracker, Jupiter, Wiz en de bende in Rockay City terechtkwamen en help ze bij verschillende klussen om weer aan de top te komen. Elk verhaal bestaat uit meerdere missies, waarin je hun misdaadleven volledig kunt ervaren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop