x

D-link DCS-2130 Wireless N HD Cube network camera | nwpr 89.99 euro

€ 59,99

Omschrijving

De D-Link Wireless N HD Cube IP Camera DCS-2130 is een unieke en veelzijdige surveillance oplossing voor je huis of klein kantoor. In tegenstelling tot een traditionele webcam is de DCS-2130 een compleet systeem met een ingebouwde CPU en webserver die een hoge kwaliteit videobeelden zendt voor beveiliging en bewaking. De camera is eenvoudig te installeren en biedt een intuïtieve web-based interface geïntegreerd met je integratie met je Ethernet- of 802.11n draadloos netwerk. De DCS-2130 wordt ook geleverd met bewaking op afstand en bewegingsdetectiefuncties voor een complete en rendabele beveiliging.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop