x

Digitaal naar Analoge Audio omvormer - CYP - AU-D3-192 | nwpr € 69,95

€ 39,99

Omschrijving

AU-D3-192 - Digitale Audio Converter met een geavanceerde 192 kHz sampling rate
Eenvoudig je digitale Coaxiale of je Digitale Optische Toslink signaal omzetten naar een analoog audio signaal? Audio L/R met de welbekende rode en witte tulp aansluiting? Dat kan met behulp van deze audio omvormer. Een digitaal naar analoog omvormer van een hoge kwaliteit, die geschikt is voor alle audio sample rates tot 192 kHz. Een echt plug en play apparaat. Je sluit de kabels aan, de stekker in het stopcontact en het werkt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren