x

DJI Mavic Pro Drone , in zeer nette staat , nwpr. 1449,- Euro

€ 699,99

Omschrijving

De Mavic Pro is een unieke drone die een klein formaat combineert met een ingebouwde high-precision 3-assig mechanisch camera stabilisatiesyteem. Door dit hoogwaardige stabilisatiesysteem worden de foto's haarscherp en de filmopnamen schokvrij opgenomen. De Mavic Pro heeft nog veel meer geweldige mogelijkheden, zoals een zendbereik van 7 kilometer, een 4K filmmodus en Full HD videostreaming. Door het opvouwbare ontwerp kun je hem gemakkelijk meenemen.

 

DJI is specialist op het gebied van drones maar ze maakt ook professionele stabilisatiesystemen voor cineasten. Dat zie je terug bij een drone als de Mavic Pro. Ondanks de bescheiden afmetingen beschikt de Mavic Pro over een effectief stabilisatiesysteem. Hierdoor zien filmopnamen er uit alsof ze vanaf een vliegend statief zijn opgenomen.

 

We zijn uiteraard vooral benieuwd naar de foto- en filmfuncties van de Mavic Pro. Dar heeft DJI veel aandacht aan besteed, de camera heeft een sensor met 12 miljoen pixels en foto's kunnen als Adobe DNG RAW bestand opgeslagen worden. Filmopnamen kunnen in 4K opgenomen worden en dankzij het superieure stabilisatie systeem met een 3-assige gimbal zullen de beelden altijd scherp en trillingsvrij zijn. De camera heeft een minimum instelafstand van 50 centimeter en hij kan 90 graden gekanteld worden voor het maken van indrukwekkende selfies.

 

DJI heeft een fraai staaltje design geleverd; de drone is heel compact en heeft ook nog eens inklapbare propeller armen waardoor hij in ingeklapte toestand in een beschieden koffertje of tas past. Omdat je de propellers netjes onder de body kunt plaatsen hoef je ze niet te demonteren waardoor je tijd bespaart aan het begin en het einde van een vlucht.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop