x

DJI Mavic Pro 2 Drone , in zeer nette staat , nwpr. 1449,- Euro

€ 699,99

Omschrijving

De Mavic 2 Pro van DJI heeft een verbeterde camera ten opzichte van zijn voorganger. De Hasselblad-camera en de 1-inch CMOS sensor maken deze drone zeer spectaculair. Daarnaast beschikt de drone over een 20-megapixelcamera met een diafragma van f/2.8 tot f/11. Voor het maken van haarscherpe HDR-beelden vanuit de lucht is de Mavic 2 Pro uiterst geschikt. Je bent verzekerd van heldere kleuren en je krijgt scherpere beelden ten opzichte van de Mavic Pro. Dankzij de drie-assige gimbal zijn je opnames stabiel en soepel.Let op: bij gebruik van deze drone is een geldig vliegbewijs met een aanvullend A2-certificaat vereist. Houd het vliegbewijs altijd bij je als je de drone bestuurt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop