x

DJI Osmo Pocket, 4K In nette staat

€ 189,99

Omschrijving

De DJI Osmo Pocket is een lichtgewicht gimbal en 4K cameracombinatie die slechts 116 gram weegt. Hij is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. Met deze alles-in-één oplossing met 3-assige stabilisatie maak je prachtige, vloeiende opnames. De Osmo Pocket is voorzien van een 1/2.3" sensor en een brede f/2.0 lens met 80 graden beeldhoek. Met deze gimbal schiet je tot 4K in 60fps filmische opnames en 12 megapixel foto's op een 256GB microSD-kaart.
Intelligente functies

In tegenstelling tot een smartphone van vergelijkbare grootte, biedt de Osmo Pocket intelligente functies zoals ActiveTrack, FaceTrack en Motionlapse om boeiende, creatieve effecten te creëren. Kies voor 180 graden en 3x3 panoramische foto's om prachtige, brede panorama's vast te leggen. De FPV-modus biedt een selfie-perspectief en NightShot gebruik je voor scènes bij weinig licht.
Bediening met één hand

De greep van de Osmo Pocket is bekleed met een anti-slip laagje die zweterige handen voorkomt en een comfortabele grip biedt. Het ingebouwde touchscreen en de knoppen bieden een snelle bediening met één hand, waarmee je modi kiest en instellingen aanpast. En dit alles met slechts een paar vegen en tikken.
Oplaadbare accu en koelsysteem

Het passieve koelsysteem van de Osmo Pocket verspreidt geruisloos de warmte en de oplaadbare accu stelt de camera in staat om tot 140 minuten 1080p video's op te nemen.
Mimo app

Gebruik de DJI Mimo app op je smartphone om je beeldmateriaal te bewerken met behulp van vooraf ingestelde opnamepatronen, camerabewegingen, filters en soundtracks. Verbind de Osmo Pocket via de meegeleverde USB Type-C of lichtnetadapters met je smartphone om deze als grote zoeker te gebruiken. Voeg de apart verkrijgbare draadloze module toe voor draadloze bediening en transmissie. In de Pro-modus pas je de belichtingsinstellingen van de camera aan voor maximale creativiteit.
Universele poort

De Osmo Pocket beschikt over een universele poort; de deur naar verdere creativiteit. Deze multifunctionele uitbreidingsinterface verbindt de Osmo Pocket met je smartphone, evenals een steeds groter wordende reeks accessoires waarmee je op elke gewenste manier filmt.
Kenmerken van de DJI Osmo Pocket

- Gimbal camera met 1/2.3" CMOS sensor
- Extreem compact en lichtgewicht ontwerp
- Kleinste 3-assige gimbal ooit ontworpen
- Intelligente geavanceerde opties
- Filmen in 4K met 60fps
- 12MP JPEG of DNG RAW foto's
- Universele poort voor accessoires
- Inclusief Lightning en USB-C adapters
- Gebruik je smartphone als groter scherm
- Geruisloos koelsysteem
- Optionele wifi en bluetooth monitoring
- POV, ActiveTrack en FaceTrack modi
- Standaard Time-Lapse en Motionlapse
- NightShot en panoramamodus
- Beeldbewerking via DJI Mimo app
- Tot 140 minuten accuduur

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop