x

Dutch Originals Soundbar - Draadloos - 2 x Soundbar , nwpr 100 Euro

€59,99

Omschrijving

niewprijs = 100 euro, bij ons als nieuw en veel voordeliger

De Dutch Originals soundbar is van hoog kwaliteit en is gemakkelijk te ontkoppelen naar 2 mini soundbars/torens. De soundbar is te navigeren met de meegeleverde afstandsbediening. De soundbar is aan te sluiten met een stroomsnoer en de afstandbediening werkt op een CR2025 batterij. Met de soundbar worden twee bevestiging stukken voor de torens meegeleverd, en bevestigingsmateriaal om de gehele soundbar op te hangen. Ook krijg je een AUX-kabel en een RCA audiokabel gratis bij deze soundbar. Alleen voor binnen gebruik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop