x

Einhell TC-MS 2112 afkortzaag

€ 49,99

Omschrijving

De Einhell TC-MS 2112 is een krachtige Kap- en Verstekzaag, die je helpt bij de uitvoering van kleinere klussen in huis, op de werkplaats of in een garage. Denk bijvoorbeeld aan het maken van afkort- en versteksneden.

De machine kan gebruikt worden in combinatie met hout, laminaat en kunststoffen. De robuuste aluminium werktafel biedt een stevige ondergrond voor de kap- en verstekzaag. Met de krachtige 1400 W motor is het mogelijk om een optimaal resultaat te behalen bij het maken van afkort- en versteksneden in verschillende materialen. De motor biedt een snelheid tot maximaal 5.000 t/min. De werktafel van deze kap- en verstekzaag is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een verstelbare hoekinstelling, zodat het zaagblad zonder moeite in diverse posities kan worden gebracht (0° tot 45° kantelbaar naar links). Op de machine zit aan beide zijden een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstuk klem aan de linkerzijde van de machine. Het wisselen tussen verschillende zaagbladen is heel eenvoudig, door gebruik te maken van de spilvergrendeling op de kap- en verstekzaag. De machine is voorzien van een handige opvangzak, waarin het vrijgekomen stof wordt opgevangen. Zo blijft de werkplaats schoon en houd je een goed zicht op het materiaal waarmee gewerkt wordt. Om de kap- en verstekzaag eenvoudig te kunnen transporteren, is de machine voorzien van een handige transportvergrendeling. Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad ( Ø210 x Ø30 x 2,8 mm / 48 T) met de kap- en verstekzaag meegeleverd, waarmee kwalitatieve sneden kunnen worden gemaakt in hout, laminaat en kunststoffen.

Kwalitatief hoogwaardig metalen zaagblad
Werktafel van gegoten aluminium
Draaitafel met nauwkeurige hoekaanpassing
Zaagkop kantelbaar naar links voor exacte versteksneden
Werkstuksteunen aan beide zijden van de machine
Klembevestiging voor een veilige bevestiging van het werkstuk
Spindle lock om snel van zaagblad te wisselen
Inclusief stofopvangzak
Tafelinlegstuk met schaalverdeling
Voeding 230 V | 50 Hz
Vermogen 1400 W
Max. Vermogen (S6 | S6%) 1600 W | 40 %
Stationair toerental 5000 min^-1
Zaagblad 210 mm x 30 mm
Zwenkbereik (Zaagtafel) 45 ° - 45 °
Zwenkbereik (zaagkop) 45 ° - 0 °
Zaagcapaciteit 90°x90° 120 mm x 55 mm
Zaagcapaciteit 90°x45° 80 mm x 55 mm
Zaagcapaciteit 45°x90° 120 mm x 32 mm
Zaagcapaciteit 45°x45° 80 mm x 32 mm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop