x

EPOS | Sennheiser ADAPT SC 165 USB Headset Hoofdband - Zwart | NIEUW | nwpr 55 euro

€ 39,99

Aantal:

Omschrijving

De professionele EPOS Sennheiser ADAPT 165 II is een stereo headset voor uw smartphone of tablet. U sluit de comfortabele dubbeloors headset eenvoudig aan met de 3,5mm jack, zodat u kunt telefoneren en muziek luisteren. Met comfortabele kunstlederen oorkussens en noise cancelling microfoon.

Eigenschappen EPOS Sennheiser ADAPT 165 II
Checked symbolDubbeloors headset met 3,5mm jack aansluiting
Checked symbolVoor gebruik met een smartphone of tablet
Checked symbolGecertificeerd voor Chromebooks
Checked symbolNoise cancelling microfoon
Checked symbolActiveGard gehoorbescherming, max. 115 dB
Checked symbolEPOS Voice technologie voor optimale geluidskwaliteit
Dubbeloors headset voor smartphone en tablet
De EPOS Sennheiser ADAPT 165 II is een professionele bekabelde stereo headset voor medewerkers die regelmatig onderweg zijn of thuiswerken. Koppel de dubbeloors headset met de 3,5mm audiojack op een smartphone of tablet en luister muziek of voer telefoongesprekken in uitstekende audiokwaliteit.
Uitstekende geluidskwaliteit
De geluidskwaliteit van de EPOS Sennheiser ADAPT 165 II stereo headset is zelfs in rumoerige omgevingen uitstekend. De headset levert heldere stereo audio en door middel van EPOS Voice technologie klinkt stemgeluid natuurgetrouw. Bovendien worden harde geluiden boven de 115 dB gedempt door EPOS ActiveGard technologie om uw gehoor te beschermen. Ook uw gesprekspartner profiteert van uw kwalitatieve headset. U bent zeer goed te verstaan, want de noise cancelling microfoon filtert achtergrondgeluid.
Stijlvol en comfortabel
U kunt de comfortabele EPOS Sennheiser ADAPT 165 II duo headset met kunstlederen oorkussens en hoofdband de gehele werkdag dragen. Het moderne design is naast comfortabel ook stijlvol en uiteraard functioneel. Door de platte oorschelpen kunt u de headset gemakkelijk opbergen en meenemen en wilt u alleen naar muziek luisteren, dan valt boommicrofoon netjes weg onder de hoofdband.
Inhoud verpakking:
EPOS Sennheiser ADAPT 165 II stereo 3,5mm headset
Kunstlederen acoustic oorkussens (gemonteerd)
Afneembare headsetkabel met 3,5mm jack
Draagtasje
Handleiding

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop