x

EPSON Workforce WF-3540DTWF Printer , nieuwprijs € 199,99

€89,99

Omschrijving

De Epson WorkForce WF-3540DTWF is een voordelige totaaloplossing voor thuis of op kantoor. Of het nu gaat om het (automatisch dubbelzijdig) printen van tekst, het maken van kopieën, verzenden van faxen of het scannen van documenten; de Epson WorkForce WF-3540DTWF is op papier de beste. Voor het gemak kan de printer ook dubbelzijdig kopiëren, scannen en faxen. Je hoeft je geen zorgen te maken bij grotere printtaken, want met een dubbele papierlade voor in totaal 500 vellen hoef je niet constant het papier bij te vullen. Via de netwerkaansluiting maakt een ieder binnen het netwerk gebruik van de vele mogelijkheden. En dat met snelheden tot 15 pagina's per minuut! Hou je liever van draadloos? De Epson WorkForce WF-3540DTWF ondersteunt ook Wi-Fi waardoor je niet alleen gebruik kan maken van Apple AirPrint, maar ook Epson iPrint, Email Print, Scan-to-Cloud en Google Cloud Print. Is één van de kleurencartridges leeg? Je vervangt alleen de cartridge in kwestie. En om kosten te besparen, kan je de lege cartridge vervangen door een XL-variant. Meer printen voor minder geld. De WF-3540DTWF denkt ook aan jouw portemonnee.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop