x

ETNA AP260RVS - Afzuigkap , in doos , nwpr. 135 Euro

€ 89,99

Omschrijving

Productbeschrijving
De ETNA AP260RVS 60 cm brede afzuigkap is een krachtige schouwkap met een maximale afzuigcapaciteit van 350 kubieke meter per uur. Je kunt kiezen voor zowel luchtafvoer naar buiten of voor recirculatie om energie te besparen in huis. De schouwkap beschikt over 3 standen en is uitgerust met 2 LED lampen. De meegeleverde cassettefilters zijn eenvoudig te reinigen.
LET OP! De kap mag alleen opgehangen worden door een erkend bedrijf!

Voordelen
Geschikt voor recirculatie met behulp van REC10
De casettefilters zijn eenvoudig uit te nemen voor reiniging
De afzuigkap is voorzien van 3 verschillende snelheden
Voorzien van LED verlichting
Nadelen
Koolstoffilters worden niet standaard meegeleverd
Goed om te weten
De koolstoffilters voor recirculatie zijn los bij te bestellen en worden niet standaard meegeleverd
De afzuigkap is niet geschikt als je op zoek bent naar een motorloze afzuigkap
Afzuiging voor afvoer naar buiten of luchtrecirculatie
Met deze afzuigkap heb je de mogelijkheid om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten via een afzuigsysteem. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de lucht te recirculeren met een optioneel koolstoffilter. Luchtrecirculatie heeft als voordeel dat de gefilterde lucht, die terug in de ruimte wordt geblazen, de binnentemperatuur op peil houdt. Zo ontstaat er geen warmteverlies in huis en bespaar je dus energie.

3 snelheden
De ETNA AP260RVS beschikt over 3 snelheden zodat je de afzuigcapaciteit naar wens kunt aanpassen. Stand 1, 2 en 3 hebben een afzuigcapaciteit van respectievelijk 190, 240 en 350 kubieke meter per uur. De thermisch beveiligde motor produceert, afhankelijk van de stand, 40 tot 60 dB aan geluid.

Praktisch design en onderhoudsvriendelijk
De schouwkap heeft een klassiek design met een moderne afwerking van RVS. Met 2 ingebouwde LED lampen heb je tijdens het koken altijd optimaal zicht op de kookplaat. Standaard is deze afzuigkap uitgerust met aluminium cassettefilters die geschikt zijn voor afvoer naar buiten. Deze zijn eenvoudig uit te nemen voor periodieke reiniging. Voor recirculatie zijn koolstoffilters verkrijgbaar die gemakkelijk te vervangen zijn.

Afmetingen
Minimale hoogt van het product is 81.5 cm en de schacht is uit te schuiven tot 116 cm. De breedte van de afzuigkap is 60 cm en de diepte 48.5 cm.

Kenmerken
De kleur van de afzuigkap is RVS
Type afzuigkap is Wandschouw
op volger van de T4404TRVS
energielabel D
afvoer mantel (bxd) 250 x 183 mm
diameter afvoer 150 mm
aansluitwaarde 135 W
verlichting (LED) 2 x 2,5 W
max. afzuigcapaciteit 350 m³/h
geluidsniveau (min.-max.) 40 – 60 dB(A)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop