x

Extra wifi-punt Ziggo-C7

€ 37,50

Omschrijving

Een modern draadloos netwerk verlangt tegenwoordig meerdere wifi-accesspoints. Sinds begin 2016 levert Ziggo dan ook een wifi-accesspoint onder de naam Ziggo Extra Wifi-punt via een internetkabel. Maar wat koop je precies?

Het accesspoint is duidelijk bedoeld om een flink eind van Ziggo’s eigen modem/router af te zetten. Het vormt volgens de provider dan ook een oplossing voor wifiproblemen op een plek waar al een ‘internetkabel’ ligt of waar je een kabel heen kunt leggen.

Ziggo’s accesspoint is een dualband-accesspoint dat tegelijkertijd werkt op zowel de 2,4- als de 5GHz-band en ondersteuning biedt voor 802.11ac. Daarbij heeft het accesspoint op zowel de 2,4GHz- als de 5GHz-band ondersteuning voor drie datastromen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop