x

EZVIZ DB2 Beldrukker - Slimme Deurbel , in nette staat , nwpr.132 Euro

€ 79,99

Omschrijving

De EZVIZ DB2 is een 100% draadvrije deurbelkit die aan al uw basisbehoeften voor
bescherming en communicatie. Ondanks de super eenvoudige installatie en betrouwbaar
gebruik in alle weersomstandigheden, wordt de deurbel geleverd met meerdere geavanceerde functies, waaronder: 2K video, extreem breed gezichtsveld, en slimme bewegingsdetectie.

Kijk in 2K met de gloednieuwe DB2 deurbel
Geen frustratie meer met korrelige of wazige video's. De DB2 registreert alles wat er voor uw deur gebeurt in 2K resolutie. Hij biedt ook 5-meter infrarood nachtzicht voor 24/7 gemoedsrust.

Een goed doordachte oplossing in één kit.
Om er zeker van te zijn dat u de bel ook van ver hoort, koppelt EZVIZ met een binnen bel. En wat nog beter is, de bel kan helpen uw Wi-Fi-signaal uitbreiden en het netwerk voor de deurbel versterken, zodat deze een stabiele verbinding krijgt - iets waar veel draadloze deurbellen moeite mee hebben.

Kijk ultrabreed om het hele plaatje te zien
Met een 176-graden kijkhoek, kunt u gemakkelijk de postbode van top tot teen zien en weten waar hij uw pakket. De deurbel wordt ook geleverd met verschillende verschillende montageplaten in het pakket, die kunnen helpen de installatiehoek aan te passen om het zicht van de deurbel te optimaliseren.

Een slimme deurwachter om u op de hoogte te houden.
Met zowel mens-vorm en PIR detectie mogelijkheden, is het apparaat slim genoeg om mensen te onderscheiden van huisdieren of objecten. U kunt de activering van de waarschuwing aanpassen om de gevoeligheid aan te passen.

Spreek, voordat je de deur krijgt.
Geef antwoord voordat je aan de deur staat voor vrienden of bezorgingen! Met behulp van de EZVIZ App, kun je praten en reageren met slechts een simpele tik.

Eenvoudig in gebruik, maar moeilijk te saboteren.
In het geval dat de deurbel met geweld wordt verwijderd, zal een scherp alarm af en wordt er direct een mobiel alarm naar u verzonden. Bovendien verbiedt de DB2 ongeoorloofd gebruik na diefstal, dankzij de accountbindingsbeperking.

Veilige, flexibele opslagmogelijkheden
U kunt een microSD-kaart in de binnenklok plaatsen om uw opnames lokaal op te slaan, zonder zorgen over gegevensverlies, zelfs als de deurbel beschadigd raakt of verloren gaat. U kunt ook een abonnement nemen op EZVIZ CloudPlay voor onbeperkte opslagruimte en een extra laag van gegevensbescherming.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop