x

F1 2020 Seventy edition Playstation 4

€ 19,99

Omschrijving

F1 2020 Seventy Edition
Vier de 70e verjaardag van F1 met de Seventy Edition, inclusief unieke in-game aanpassingsitems – livery, podiumviering, helm, racepak, handschoenen en spelersbadge.

F1 2020 is de meest uitgebreide F1-game ooit, waarbij spelers stevig het stuur in handen krijgen terwijl ze racen tegen de beste coureurs ter wereld. Voor het eerst kunnen spelers hun eigen F1-team samenstellen door een coureur aan te maken, vervolgens een sponsor en een motorleverancier te kiezen, een teamgenoot in te huren en te strijden als het 11e team op de grid. Bouw faciliteiten, blijf jouw team steeds ontwikkelen en race naar de top.

Personaliseer je 10-jarige carrièremodus met een keuze aan F2 Championship-introductie-opties en seizoenslengtes om een spannende carrière van meerdere seizoenen mogelijk te maken.

De toevoeging van splitscreen racen, een nieuwe stuurassistent en een meer toegankelijke race-ervaring betekent dat je met vrienden kunt genieten van de game, ongeacht je vaardigheidsniveau.

F1 2020 bevat alle officiële teams, coureurs en 22 circuits, inclusief twee nieuwe races: Circuit Zandvoort en Hanoi Circuit!

DE OFFICIËLE VIDEOGAME VAN HET 2020 FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP!

NIEUWE MYTEAM MODUS – Een meeslepende race game, spelers kunnen hun eigen F1® team creëren.
Maak een coureur aan, kies een sponsor en motorleverancier en wordt het 11de team op de grid.
Bouw faciliteiten, blijf jouw team steeds ontwikkelen en race naar de top.
NIEUW – Twee nieuwe races: Circuit Zandvoort en Hanoi Circuit.
NIEUW - Splitscreen racen.
NIEUW - Casual race-opties voor meer ontspannen races
NIEUW – Opties voor kortere seasons: 10, 16 of de volledige 22 races.
Alle officiële teams, coureurs en circuits van het 2020 Formula One World Championship.
Veelgeprezen 10-jarige carrièremodus.
Formula 2, het ultieme oefenterrein voor F1, is ook inbegrepen, nu met nieuwe half- of volledige season-opties en season content voor 2019 en 2020*.
16 klassieke F1® wagens van 1988 tot 2010.
Esports - in-game luik voor de online kwalificatie-evenementen, het laatste nieuws en het bekijken van de nieuwe F1® Esports Challenger- en Pro Series-races.
Meer manieren om te racen: Time Trial, Grand Prix™ Mode, Championships en herbeleef jouw glorie dankzij automatische hoogtepunten die je kan opslaan.
Speel online in Multiplayer: Ranked en Unranked races, Leagues, aanpasbare liveries en Weekly Events.
(Internetverbinding vereist om de definitieve F1 teamauto’s van 2020 (indien van toepassing) en F2 2020 season content te downloaden)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop