x

F1 2021 | playstation 4

€ 12,50

Omschrijving

Elk verhaal heeft een begin in F1 2021, de officiële game van het 2021 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. Geniet van de geweldige nieuwe features van F1 2021, waaronder het spannende verhaal 'Braking Point', een carrière voor 2 spelers en een nog echtere beleving met 'Echte seizoensstart'. Leid je team naar de top in de populaire 'Mijn Team' carrièremodus die tien jaar beslaat of ga nek aan nek in multiplayer en op gedeeld scherm. Laat je meeslepen door het grootste racespektakel van de planeet en race met de authentieke opstelling van twintig coureurs en tien iconische teams uit seizoen 2021:

- ‘Braking Point’ - het spannende nieuwe verhaal.
- Nieuwe manieren om te spelen: carrière voor twee spelers en 'Echte seizoensstart'.
- Het populaire 'Mijn Team', gedeeld scherm en multiplayer.

Kenmerken:

- DE OFFICIËLE VIDEOGAME VAN HET 2021 FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP
- 'Braking Point', het spannende nieuwe verhaal.
- Nieuwe manieren om te spelen: carrière voor twee spelers en 'Echte seizoensstart'
- Mijn Team-modus - maak een coureur aan, kies een sponsor en een motorleverancier, neem een teamgenoot aan en doe mee als het 11e team op de grid.
- De coureurstats zijn uitgebreid met 'Focus' en er zijn nieuwe teamkritische afdelingsgebeurtenissen om mee om te gaan.
- Race op gedeeld scherm voor twee spelers.
- Casual race-opties voor ontspannen races en nieuwe Expert-opties die ervaren spelers nog meer controle geven.
- Carrièremodus die tien jaar omspant, inclusief vernieuwde Research + Development en Trainingsprogramma's, plus een nieuwe Snelle Training.
- Formula 2, het ultieme oefenterrein voor F1, is ook inbegrepen met opties voor korte, middellange en volledige seizoenen, en opties voor seizoenscontent van 2020 en 2021*.
- Esports - in-gamegebied voor de online kwalificatie-events, het laatste nieuws en de mogelijkheid om de nieuwe F1 Esports Challenger en Pro Series races te kijken.
Meer soorten races: Tijdrit, kortere seizoenlengte, Grand Prix-modus en de mogelijkheid om je mooiste momenten te herbeleven met automatische hoogtepunten.
Ga online de strijd aan in multiplayer met sociale en klassementsraces, een nieuw format om snel mee te doen, competities, aanpasbare livery's en wekelijkse events.

*Online verbinding vereist voor het downloaden van de definitieve auto's van de F1-teams voor 2021, de volledige circuitselectie, content (waar van toepassing) en F2 2021-seizoensupdate.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop