x

Faceplate Geschikt Voor Playstation 5 Digital Edition

Faceplate Geschikt Voor Playstation 5 Digital Edition

€ 24,99

Omschrijving

Wil je een unieke skin cover voor je PS5? Of Past het witte design van de Playstation 5 niet bij je meubels? Dan is deze custom faceplates mischien wel wat voor jou! Bescherm je PS5 tegen krassen en beschadigingen met deze stevige cover. De standaard faceplates die op de PS5 zitten zijn makkelijk te vervangen, schuif de oude eraf en klik de nieuwe erop en geniet van de transparant zwarte look!

Ondanks dat je de oude faceplates door nieuwe custom faceplates vervangt, blijven toch alle aansluitingen bereikbaar. Je kunt jouw PS5 hierdoor nog steeds op dezelfde manier gebruiken, alleen het uiterlijk van de PS5 is veranderd.

Let op! - Deze faceplate is geschikt voor de Digital editie van de Playstation 5.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop