x

Fame E-Drum Monitor AP-30, 30 watt, in zeer goede staat | nwpr 159 euro

€ 105,-

Omschrijving

Met de AP-30 E-Drum Monitor biedt Fame een monitor- versterker combinatie die speciaal is aangepast aan de eisen van e-drummers voor de praktijk en home studio's. Met een vermogen van 30 watt, biedt het een rijk geluid en kan ook worden gebruikt in de repetitieruimte. De compacte behuizing kan ruimtebesparend in elke gewenste setup worden geplaatst.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop