x

Fender Bassman 115 cabinet , in nieuwstaat , nwpr. 365 euro

€230,00

Omschrijving

Net als de andere nieuwe leden uit de Rumble-familie, hebben ook de basgitaar-speakerkasten een upgrade gekregen. Ze klinken gedetailleerder dan ooit en zetten de lage frequenties ongekend nauwkeurig neer. De Fender Rumble 115 Cabinet is een 300 Watt-model met een 15 inch Eminence Designed luidspreker aan boord, evenals een 3-staps instelbare compressie-tweeter, voor de juiste hoeveelheid helderheid in uw basgeluid. Deze 8 ohm-cabinet is voorzien van uitneembare wieltjes en bekleed in de klassieke Blackface-stijl van zwart vinyl met zilverkleurig speakerdoek. En om een Rumble-top stevig neer te kunnen zetten op deze Rumble Cabinet, bezit hij het gepatenteerde magnetische Rumble Head Attachment System.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop