x

FERM JSM1037 decoupeerzaag 20 volt, incl. accu 4.0Ah en lader | nwpr 75 euro

€ 55,-

Omschrijving

Beschrijving
Verstelbare schuine hoek
Inclusief zaagbladen voor metaal en hout
Variabele snelheid van 0 - 2300/min

Laat je DIY-projecten maar beginnen met deze draadloze decoupeerzaag van FERM. Met de inbegrepen zaagbladen zaag je zo door metaal en hout heen. Wissel gemakkelijk van zaagblad met de inbegrepen sleutel. Bovendien heb je zo je stofzuiger aan het apparaat gekoppeld. Dat scheelt later weer een hoop stof opruimen. Om zo veilig mogelijk aan de slag te gaan, is het zaagblad afgeschermd. Het voetblad gecombineerd met de parallelgeleider zorgt ervoor dat je kaarsrecht door hout of metaal zaagt. Niet alleen recht door zee, ook onder een hoek van maximaal 45° maak je met deze decoupeerzaag je klus eenvoudig compleet. De maximale zaagcapaciteit voor hout is 65 mm en voor metaal 8 mm, bij 0°. Dit product wordt exclusief accu verkocht.

Nieuwprijzen bij Action:
decoupeerzaag = 29.95
accu = 28,95 euro
lader = 16.95 euro
Totaal = 75.85 euro

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop